Roșiile Marinda sunt cultivate în Sicilia, în jurul renumitei zone Pachino, în lunile de iarnă și sunt recoltate între februarie și mai. Din acest motiv sunt cunoscute sub numele de roșii de iarnă. Pământul sărat și apa din această zonă conferă acestui soi de roșii o aromă rar comparabila cu alte soiuri.
Are o epiderma crocantă, destul de groasă, puternic costata și o pulpă fermă, cu o aromă incredibil de plină, aproape sărată. Spre deosebire de roșiile de vară, care pot fi folosite atât pentru salate, cât și pentru sosuri, această roșie este la maxim când este încă semicoapta (Marinda perfectă are „umerii” verde închis) și este folosită în principal pentru salate sau pentru a fi consumată in stareproaspata. Planta cu crestere nedeterminata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.