Loboda este o plantă erbacee anuală legumicolă cu valoare terapeutică, folosită încă din antichitate.
Frunzele de lobodă sunt potrivite pentru garnituri, suc proaspăt, sau pot fi preparate sub formă de salate, ciorbe, supe, pireu, ciulama, mancăruri cu carne, branză, paste fainoase, orez, ouă, ciuperci etc.
Din păcate, această plantă este folosită prea puţin în raport cu proprietăţile sale terapeutice.
Loboda conţine de două ori mai multă vitamina C decât kiwi sau lămâia, cantităţi importante de fier şi de vitamina K – ce creşte rezistenţa vaselor sangvine şi reduce riscul de accident vascular. În plus, loboda are proprietăţi diuretice.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Acest album nu are incă nici un comentariu.