Un soi galben, popular în India. Poate fi folosit în stare proaspătă în salate. De asemenea, poate fi gătit, sau prăjit în Wadiyam. (Cucumis melo) Deși multe informații despre Dosakai îi numesc castraveți, NU sunt castraveți! Ei fac de fapt parte din așa-numitul grup de pepeni „Conomon”. În mod tradițional, pepenii Conomon au fost folosiți în Extremul Orient pentru aroma in preparate .Pepenii Dosakai sunt folosiți în India ca și ingredient în Sambar ( un tip de tocană de linte / legume predominant în India de Sud ). Sunt la fel de ușor de cultivat ca oricare alți pepeni și sunt foarte productivi. Există multe rețete pentru prepararea „Sambar” cu Dosakai. Fructul are coaja galbuie si pulpa neteda, dulceaga si foarte aromata. Acesta are o cantitate bogată de antioxidanți și electroliți. De asemenea, conține minerale precum fosfor, fier, calciu, mangan și magneziu. Cojile sunt un aport remarcabil de fibre dietetice. Este sărac în calorii.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.