Specie originara din bazinul Marii mediterane, caperul (Capparis Spinosa L), este un arbust spinos cu frunze rotunjite si flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-masliniu, care se consuma ca si condiment. In prezent caperul se cultiva in Cipru, Franta, Grecia, Italia, Spania, Algeria. Foarte populare in bucatariile de la Marea Mediterana, caperele sunt un ingredient des folosit in salate, sosuri, mancaruri cu carne si peste. Gustul lor astringent proaspat si usor picant este preferat in combinatii cu somon, pastrav, miel, vita si porc. Utilizarea lor dateaza din cele mai vechi timpuri, caperele sunt mentionate in Biblie si in Epopeea lui Ghilgames.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.