Pulpa de dovleac contine vitamina A, vitaminele E, C, saruri minerale, hidrati de carbon si protide. Astfel, 100 de grame de dovleac asigura aproximativ 70% din aportul zilnic necesar de vitamina A. Beta-carotenul are efecte antiinflamatoare si antioxidante, diminuand posibilitatea aparitiei diabetului si regland valoarea glicemiei in sange. Beta-carotenul are efecte antiinflamatoare si antioxidante, diminuand posibilitatea aparitiei diabetului si regland valoarea glicemiei in sange. Poti consuma dovleacul in stare cruda, fiind foarte sarac in grasimi si calorii. Il poti prepara si sub forma de piureuri innabusite. Dovleacul este excelent si in placinte, salate sau în supe. Sucul de dovleac este la fel de recomandat, avand un rol foarte important in tratarea cancerului si a maladiilor cardiovasculare.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Acest album nu are incă nici un comentariu.