Este o varietate de roșii cu nervuri din zona Guadalajara. Interiorul său este foarte suculent, cărnos și are o aromă dulce intensă, greu de găsit în orice alt soi. Odată ce le încerci, nu vei mai dori altele. Ca și alte roșii cu coaste, este un produs de sezon disponibil doar în lunile cele mai fierbinți. Cel mai bun moment pentru a le mânca este cu un punct verde la capăt, când nu s-au înroșit complet. Daca le lasam sa se coaca in exces, isi pierd textura speciala si aroma nu mai este la fel de intensa. Pulpa carnoasa de tip beefsteak, densa, cu epiderma subtire. Greutatea fructelor este de peste 300-400 gr. Crestere nedeterminata , foarte productive!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.