Kachri (Cucumis pubescens) este un castravete sălbatic bogat în proteine care se găsește în regiunile fierbinți și aride din vestul Indiei, cum ar fi Rajasthanul. Pudra Kachri este folosită pe scară largă în bucătăria rurală a Rajasthani și este, de asemenea, cunoscută local pentru proprietățile medicinale.. Este, de asemenea, utilizat ca un inlocuitor de carne și poate fi folosit in preparate tradiționale, cum ar fi khud khargosh. Kachri întregi uscați,pot fi păstrați timp îndelungat, iar pulberea măcinată poate fi păstrată câteva luni. Leguma este o varietate de castraveți și are o culoare galben-maronie, asemănătoare cu un pepene mic. Crește sălbatic în zonele deșertice și este rareori cultivat ca o cultură. Kachri este inițial amar, dar se îndulcește pe măsură ce se coace. Se pot consuma proaspat, dar poate fi murat sau gătit în mâncărurile de zi cu zi, precum alte legume. Kachri uscat la soare este folosit în cartofi prăjiți sau măcinat într-o pulbere pentru a adăuga aromă la alte feluri de mâncare sau chutney.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: markossafta
Mesaj:
markossafta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.